diumenge, 21 d’octubre del 2012

PARES A LA CISTELLA SOLIDÀRIA!


En Lluís, el pare de l'Emma de Suricates ens deixa aquesta magnífica crònica-resum de la participació dels pares a la Cistella Solidària. Gràcies Lluís!

Participació de l’equip de pares de bàsquet a la Cistella Solidaria de 2012.

Per segon any consecutiu, una representació de l’equip de bàsquet de pares i mares de l’Orlandai ha participat en el torneig amateur organitzat per “Cistella Solidaria”, el passat dia 20 d’octubre.
Cistella Solidaria és un torneig de bàsquet de caràcter popular, que es celebra amb el doble objectiu de passar una bona estona practicant esport i recaptar fons. Aquests fons són en benefici del laboratori pel diagnòstic i el tractament del càncer infantil de la Fundació Sant Joan de Déu que és un centre d’investigació i diagnòstic dedicat exclusivament a l’estudi del càncer en nens i joves. Segons les informacions rebudes, enguany s’ha superat la recaptació de l’any passat arribant als vint-i-dos mil euros.


Pel que fa al vessant esportiu, l’equip de pares i mares de l’Orlandai va estar representat per sis dels seus components amb l’afegit de dos “fitxatges”. Trenta-dos equips participaven en el torneig, amb una primera fase de classificació en lliguetes de quatre equips on es conformaven la participació posterior en les lligues or, plata, bronze i fusta. El nostre equip va superar amb escreix el primer escull en guanyar tots els partits de la fase prèvia, obtenint així l’accés a la lliga or. En aquesta lliga, només vam obtenir un empat i dues derrotes. Cal dir, però que el nivell general i en concret el d’aquesta fase era altíssim i els nostres representants van fer un fantàstic paper quedant entre els vuit millors del campionat.
En qualsevol cas, sí que es van aconseguir els dos objectius principals, que eren, participar en un acte solidari tan important i passar-s’ho bé practicant l’esport preferit en un ambient de bàsquet total.
Lluís Aranda