dissabte, 29 de desembre del 2012

FINAL 1a FASE (exalumnes)

Final d'any i final de la 1a fase de tots els nostres equips!

Moment per fer un petit balanç de com va la temporada... Us animem a comentar aquí tot allò que vulgueu relacionat amb l'esport a l'escola d'aquest curs!

Com us sentiu aquest any, que és el que més us ha agradat del que portem de temporada, quin ha estat el partit més emocionant..., o si ho preferiu allò que espereu a partir d'ara a la nova lliga, com creieu que va evolucionant el vostre equip...

Vinga que entre tots farem un bloc cada dia més participatiu!




RESUM DE LA 1A FASE DE LA TEMPORADA DELS EQUIPS D'EXALUMNES:

Els 4 equips de volei que participen a les competicions del consell han fet un gran paper i han deixat les espectatives pel que queda de temporada i en les seves respectives categories ben amunt!

- El preinfantil mixte ha hagut d'estrenar categoria jugant a infantil, i tot i ser nous en el "volei de 6" i jugar amb gent més gran, han mostrat una adaptació absoluta i rapidíssima a la categoria i han jugat molt i molt bé. Ja porten un parell de partits guanyats i si segueixen aquest ritme de progressió al 2013 segur que acabaran donant encara més espectacle!

- A partir d'aquí, els 3 equips grans de les competicions escolars, estan tenint una molt bona temporada acompanyada d'uns grans resultats! Tant l'infantil com el Juvenil femenins han guanyat les seves lligues sense perdre cap partit i ara els espera jugar amb els millors equips en aquesta segona fase!

- El cadet, per la seva banda han fet també un molt bon trimestre i han quedat segones del seu grup el que les farà competir també al màxim nivell a partir del Gener!

En bàsquet, dels 7 equips que participen amb les lligues del CEEB, tots han fet un molt bon paper en aquesta primera fase! Alguns d'ells els tocarà jugar en les lligues més fortes de la seva categoria i d'altres  seguiran millorant cada dia en el grup que els hagi tocat jugar en aquesta segona fase a partir de Gener!

- Així doncs, tant el preinfantil masculí (segons del seu grup), com l'infantil masculí (primer del grup 1), el Cadet masculí (líder invicte del grup 4) i el Juvenil masculí (segons del seu grup amb 2 derrotes) han completat una magnífica primera fase que els portarà a jugar amb els millors equips de la categoria des d'ara fins al Maig, i esforçar-se al màxim per fer-ho el millor possible!

- Per la seva part, les nenes del preinfantil femení han superat l'inconvenient de ser un equip molt just d'efectius just l'any que toca el canvi a pista gran i totes les adaptacions que això comporta. L'ajuda puntual d'alguna nena alevina (6è), i les ganes i la il·lusió que hi han posat han fet que hagin pogut competir molt bé tots els partits i ja n'hagin guanyat dos. Segur que al 2013 seguiran igual o millor!

- Al cadet femení, han sigut protagonistes les baixes i les lesions, fent que a la majoria de partits fossin també poquetes jugadores. Però han aconseguit compensar-ho amb moltes ganes i esforç, i han completat una primera fase molt bona, lluitant fins als últims minuts tots els partits que han jugat i quedant finalment quartes del seu grup amb 3 victòries i 3 derrotes.

- El júnior masculí, els grandots del consell, han sigut quarts també del grup 1 de la seva categoria, i aspiren a fer una segona fase encara millor que la primera, ja que han fet una molt bona feina tot el trimestre tot i que al final alguns partits se'ls han escapat a l'últim instant i per petits detalls!

1,2,3... ORLANDAI VISCA!
I FELIÇ 2013!!!

Entrenadors i entrenadores de l'Orlandai