dimecres, 26 de juny del 2013

FINAL DE CURS 2012-2013!

I per finalitzar el curs i posar punt i final a aquesta magnífica temporada, us deixem amb l'article de la secció d'esports de la revista de l'escola (La Ploma de l'Orlandai) que fan els nens i nenes de cinquè!

Com cada any hem celebrat la Setmana Esportiva, amb el seu Divendres Olímpic i la festa final amb el Ball del Fanalet,  les Estades d’Esport, i les 24 Hores d’Esport.

El primer va ser les 12 hores de bàsquet i les 12 de vòlei, en dissabte i diumenge. Van ser tot un èxit!


Després van arribar les Estades Esportives. Com sabeu, hi poden assistir nens i nenes des de 3r  de primària fins a 4t d’ESO. Les organitzen els monitors, i és una activitat original. Aquest any és van fer a Tiana, és el primer any que és fan allà. Cada any és feien a Caldes d’Estrac però aquest any les han volgut canviar.


Consisteixen en fer molts esports. Hi havia: camp de futbol, camp de vòlei, de tennis, de basquet... els monitors preparen activitats, i els familiars poden venir al diumenge a dinar a fer partits i a ballar la palmera...

La Setmana Esportiva és una setmana d’esports. Cadascú es pot apuntar als esports que vulgui: atletisme, basquet, vòlei i futbol.

Aquests esports es fan durant tota la setmana quan acabem les classes. El divendres, en canvi, no hi ha classe: al matí els nois i noies de sisè organitzen una gimcana per a tota l’escola. A la tarda els de cinquè i sisè juguem  a poli-pilo.  Competim al mateix temps en diferents esports: basquet, futbol, handbol, dos relleus diferents, anar amb un skate asseguts i anar corrent duent el testimoni a la mà. Cada persona fa una cosa diferent, però si volem guanyar hem de treballar en equip.


Després ve la guerra de farina que la fan 3r, 4t, i 5è contra 6è.  Cada persona de 6è té un escut per a protegir-se i bombardes de farina, i els de 3r 4t i 5è només tenim les bombardes de farina. Hi ha gent que porta ulleres d’aigua, gorres de piscina, paraigües...


Tothom acaba molt brut, amb tota la cara plena de farina, però per sort tenim temps d’anar a casa i dutxar-nos i arreglar-nos ben mudats perquè després ve...  el Ball del Fanalet!!!!!!!!! 
És molt divertit, es balla de tot, el ball del fanalet, les danses d’arreu del món, i moltes danses més!

Bruna i Clàudia (Classe de Marsupilamis)